Individuele coaching is maatwerk en altijd 100% gericht op jou. Ik bied coachingstrajecten aan voor zowel kinderen als volwassenen. Voor zowel mannen als vrouwen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij de Hogeschool Rotterdam. Ik heb veel studenten mogen coachen die vastliepen op het gebied van studie, in hun werk of privé. Ik heb veel ervaring mogen opdoen.

Coachen is mij op het lijf geschreven. Mijn kracht zit ‘m in het contact maken met de ander. Het hart is de verbindende schakel. Zo ontstaat er vertrouwen. En in die veilige setting kan er een mooie verbinding tot stand komen, een belangrijke voorwaarde om samen tot de essentie van een hulpvraag, probleem of blokkade te komen.

We lopen allemaal wel eens vast in ons leven. Samen kunnen we kijken naar welke stappen er nodig zijn, voor jou, om tot een oplossing te komen, een andere situatie te creëren of om meer helderheid te krijgen omtrent bepaalde levensvragen.

Tijdens de coachsessies maak ik gebruik van verschillende coachingstechnieken, zoals NLP, Systemisch werk en Transactionele analyse. Ik werk graag samen op een speelse en actieve manier. We maken daarbij ook gebruik van het lichaam, de zintuigen en de ademhaling.

Wat zou een coachingstraject jou kunnen opleveren? (al naar gelang jouw persoonlijke vragen, thema's en verlangens)

 

Door:

 

 

Kortom, maximale levenskwaliteit creëren op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Ik begeleid jou graag op jouw unieke levenspad om meer en meer in contact te komen met wie jij daadwerkelijk bent, om zo, uiteindelijk, meer grip te krijgen op je eigen leven.

Voordat we besluiten het coachingstraject te starten, ontmoeten we elkaar tijdens een oriënterend intake gesprek. Zo kunnen we samen helder krijgen wat jouw vraag is en kijken of ik jou hierin kan ondersteunen.

Een coachingstraject bestaat gewoonlijk uit 3 tot 5 gesprekken. De kosten voor één gesprek van 1,5 uur bedragen 150 euro. Mocht er aan het einde van het traject nog behoefte zijn aan extra ondersteuning, dan is die mogelijkheid er uiteraard.

Workshop

Verbinding met je innerlijke man/vrouw

Iedereen beschikt over mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Deze eigenschappen hebben ieder unieke kwaliteiten.

Contact

Neem contact op met Linda van Groeningen

M: 06 47 19 82 75
E : info@lindavangroeningen.nl

IJsseldijk Noord 290
2935 CP Ouderkerk aan den Ijssel